Nyitvatartás: H-P 7:30-15:30 | Sz 8:00-12:00 (06 56) 333 678 iroda.gbn01@gmail.com

Falco bútorlapok

Nem számít, milyen projektet tervezel vagy kivitelezel, az Falco magas minőségű termékeivel biztosítjuk neked a tökéletes munkavégzés alapjait.

Változatos dekorjaik szinte az összes termékükön elérhetők. Napjainkban így működik a dekor és a termékválasztás.

Tekintsd meg a Falco dekor elemeit

Tükörfényes lamináltlap

Milyen ragyogóak az elképzeléseid?
A mélység és definíció, a szín és a fényvisszaverő csillogás határait feszegetve, a FALCO megkérte a mérnökeit, hogy kérdőjelezzék meg a laminálás hagyományos koncepcióját.

 Az idő, a nyomás és a hő változtatásainak drámai hatásait elemezve, a FALCO mérnökei felfedezték, hogy a kulcs a tökéletes felülethez, a megnövelt nyomásidőn (a normál négyszerese) és a présnyitás előtt a felület fokozatos lassú visszahűtésén alapul (több mint 15 perc a présben).

 Az új struktúrához, ami az FS70 jelölést kapta szükség volt egy teljesen új többszintes présre, egyedi gyanta formulára és új impregnálási folyamatra, amelyek az elmúlt évtized legjelentősebb új termékre vonatkozó beruházását tanúsítják a FALCO-nál. (forrás)

Design lamináltlap

 A belső terek kialakításának sok arca van. Ugyanúgy, mint a mi laminált forgácslapjainknak: 28 unidekor, 5 fantázia és 76 fadekor teszi alkalmassá termékeinket, hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak.

 Neve: Design lamináltlap. Különleges ismertetőjele: UV-álló, színtartó, karcálló, hosszú élettartamú, környezetbarát. (forrás)

Natúr faforgácslap

Tudásból és tapasztalatból készítve.

 A sikertermékünkben fél évszázad tudása és tapasztalata van „bepréselve”. A natúr forgácslapjaink alapanyaga túlnyomó részben erdei fenyő és egyéb lágylombos fa, amelyek speciális gyantával keverve magas hőmérsékleten lesznek összepréselve.

 Az eredmény: csiszolt, három rétegből felépülő faforgácslapok, amelyek nem tartalmaznak semmilyen egészségkárosító festéket vagy egyéb vegyszert. Egy természetes anyag.

 Folyamatos befektetéseinknek és innovációnknak köszönhetően a FALCO Zrt. Szombathely büszkén erősíti meg, hogy minden FALCO forgácslap termék megfelel a CARB II, különösen alacsony kibocsátású E-LE szabványnak. (forrás)

Acrylic Gloss lap

Termékleírás
Az Acrylic Gloss MDF alapú lap, melynek felszínére egy 1.4 mm vastagságú fényes akril réteget, míg hátoldalára egy 1.2 mm vastagságú matt réteget húzunk.

Jellemzők
• Lapok általános használatra száraz körülmények között 
• Magasfényű 
• Könnyen megmunkálható

Felhasználás
• Bútorok és berendezések száraz környezetben
• Háztartási és közületi bútorok

(forrás)